desktop
tablet
phone


Vad sägs om att vara personlig assistent till mig, en 9 årig tjej i Sollentuna - 45%

Jag heter Cecilia och är 9 år, jag älskar bus och stoj. Min funktionsnedsättning gör att jag inte kan gå eller prata, så träning med detta är av stor vikt.
Jag vill att du som är med mig förstår att jag behöver mycket träning men även pauser, jag älskar att bada och i vattnet där kan jag röra mig.
Jag har 3 äldre syskon som älskar att vara med mig. Hund finns i familjen, så du bör inte vara hundrädd eller allergisk.
Mina föräldrar är överbeskyddande och väldigt rädd om mig. Jag vill ha en assistent som kan hjälpa mig med min vardag både hemma och på fritiden och som kan hänga med när min familj ska iväg på bus.
Eftersom jag är iväg på aktiviteter förekommer en del manuella lyft, så det är en fördel om du som söker är fysiskt stark. Det är en önskvärt om du har erfarenhet av alternativ kommunikation och Toobi dator, men det är inget krav.

Tjänsten är på ca 45%, även extra vid behov.

Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är 5 tim 5 pass  per vecka (Kl 15-20). Extra vid behov kan förekomma vid sjukfrånvaro.
Du blir anställd i Assistans i Balans vilket innebär att du får en noggrann introduktion, att du har bra och tydliga arbetsledare, att det finns möjligheter för handledning och ut- och fortbildning. 

Lön
Individuell lönesättning. Avtal Fremia.

Ansökan
Sker via formuläret nedan.

Glöm inte att beställa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det i tid på www.polisen.se

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär