desktop
tablet
phone


Aktiv man på Söder söker assistent


Jag söker en aktiv och driven personlig assistent. Jag är 53 år med en förvärvad hjärnskada. Innan olyckan var jag  väldigt aktiv i mitt dagliga liv och välutbildad.
Jag älskar att röra på mig(begränsad rörlighet), träna, simma, promenera, resa, umgås med familj och vänner. Rollen som personlig assistent innebär att hjälpa till med kommunikation , laga mat, tränning samt daglig hygienvård på/avklädnad m.m.

Jag tycker även mycket om att spela kort, titta på filmer, fotboll och älskar god mat.
För att trivas i den här rollen ser jag att du brinner för att jobba med människor och är ytterst villig att fylla min vardag med positiva upplevelser. Du är social och motiverande som person. Du är inte rädd för nya utmaningar och tar egna initiativ. Kreativitet är också viktig för att kunna hitta på roliga aktiviteter, därför ser jag gärna att delar mina intressen. 

Till en början är tjänsten "extra vid behov" men om vi trivs med varandra finns det även möjlighet till schemalagda pass.

Jag vill att du är: Man mellan 25-40 år som behärskar svenska i tal och skrift. Du som söker jobbet ska kunna följa med på simning och träning.

Krav:
Simkunning 
Icke rökare
Bra kunskap i data
Svensk språk, tal och skriftligt
Du ska vara flexibel, kunna jobba långa pass och hoppa in vid behov


Känner du dig träffad?
Skicka CV och Personligt brev

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär