desktop
tablet
phone


Aktiv ung kvinna i Solna söker personlig assistent


Hej!

Jag är en glad och aktiv ung kvinna på 32år, boendes i Solna. Just nu söker jag en assistent som vill jobba vardagskvällar (kl.15-21), helg och hoppa in ibland även när mina andra assistenter blir sjuka. För rätt assistent finns även möjlighet till fler pass då jag även har dubbelassistans.


Jag tycker om att vara ute på utflykter och annat som förgyller min dag, så som att gå på museer, bio, skogspromenader och äta på restaurang. Så det är ett stort plus om du är van att utnyttja Stockholms kultur och fritidsaktiviteter.
Jag önskar en kvinnlig assistent som är energifylld, initiativrik och precis som jag är social och gillar att gå på utflykter. Ibland är jag trött och vill ta det lugnt, och då behöver du vara lyhörd och kunna läsa av det. Ett par gånger i veckan går jag på Dagligverksamhet dagtid själv utan mina assistenter.Det är viktigt att du är intresserad av att lära känna mig och du får utbildning och handledning om det som rör mina funktionsnedsättningar (autism, utvecklingsstörning och epilepsi). Har du erfarenhet av att arbeta inom vård,omsorg eller pedagogiskt arbete är det en fördel, likaså om du tidigare arbetat nattetid. Hos mig är det sovande jour (5 tim/Natt) Mina assistenter är anställda av ”Assistans i Balans”, vilket innebär en nära kommunikation med arbetsledare, en noggrann och tydlig introduktion som vi kör igång direkt, personlig handledning samt ut- och fortbildning. Du kommer att få det stöd Du behöver för att vara trygg och professionell i Ditt uppdrag som min personliga assistent.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär