desktop
tablet
phone


Är du en initiativrik och pedagogisk assistent i Uppsala?

Hej,

Jag är en 40-årig kvinna som söker efter en erfaren personlig assistent.

Jag bor själv i egen lägenhet i centrala Uppsala. Jag är en familjär person som umgås gäna med nära och kära. Min funktionsnedsättning (autism) gör att jag behöver en del stöd för att klara min vardag och leva ett självständigt och roligt liv. Mina assistenter hjäper mig att få struktur i min vardag, planera aktiviteter, ta hand om mig själv och mitt hem.

På fritiden rider jag, bowlar, badar och går på promenader. Jag tycker också om att laga mat, baka, måla och pyssla.

Jag söker dig som har erfarenhet av personlig assistans och med fördel även av autism eller liknande intellektell funktionsnedsättning. Personkemi och personlig lämplighet är dock viktigast! Du besitter ett inre lugn, är inkännande och empatisk. Du är pedagogisk, initiativrik och har ett stort tålamod. Du är även påhittig och räds inte för att prova nya saker.

Det är viktigt att du inte är allergisk mot djur då jag har en katt. Jag ser gärna att du som söker är kvinna samt behärskar det svenska språket.

Mina assistenter är anställda av Assistans i Balans, vilket innebär att du alltd får stöd i ditt uppdrag. Förutom god introduktion, ut- och fortbildning får du också personlig arbetsledning så att din service alltid ges utifrån mina behov och önskemål.

Arbetstid: Varierade arbetstider. Dagpass samt eftermiddag/natt (inkl. sovade jour). Tjänstgöringsgrad 50% - 100%. 
Lön: Avtal Fremia-Kommunal, individuell lönesättning.

Jag hoppas att vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär