desktop
tablet
phone


Dygnspass på Södermalm - 50%


Hej!
 
Jag söker dig glada, pigga och positiva kvinna med humor som är pålitlig och har eget driv! 
 
Jag är en skärpt och glad 38-årig rullstolsburen tjej som lever med CP-skada. Mina intressen är bl.a. film, serier och att träffa kompisar. 
Jag uppskattar att gå på en och annan konsert, TV-inspelningar och promenader både i staden och ute i naturen. Jag tränar också regelbundet.
 
Det är inget krav att du har arbetat som personlig assistent tidigare, det viktigaste är att personkemin mellan oss stämmer, resten lär man sig om intresset finns! Du behöver kunna jobba både vardag och helg på ett rullande schema

Arbetstid/varaktighet
Hos mig jobbar du från morgon ca 08:30  till ungefär samma tid dagen därpå. Lör och sön kl. 9:00.
Vi kan erbjuda en fast schemarad om ca 50% med möjlighet till ytterligare tid vid behov. Detta innebär ca 4-5 dygn i månaden, ungefär ett pass i veckan. Jobbet går därför att kombinera med annan sysselsättning om man så önskar. 5,5 timmes sovande nattjour ingår och du kan i princip alltid sova ostört!


I arbetet ingår att bistå mig vid de flesta vardagliga sysslor samt vid hygien. Det är ett absolut krav att kunna svenska flytande i tal och skrift då jag har ett talhandikapp och behöver din hjälp att tala och tolka mig. Jag använder mig av flera tekniska hjälpmedel.
  
Du skall vara rök- och kattfri då jag har allergi.
 
Mina assistenter är anställda av ”Assistans i Balans”, vilket innebär en nära kommunikation med arbetsledare, en noggrann och tydlig introduktion som vi kör igång direkt, personlig handledning samt ut- och fortbildning. De erbjuder även friskvårdsbidrag.
Du kommer att få det stöd Du behöver för att vara trygg och professionell i Ditt uppdrag som min personliga assistent.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär