desktop
tablet
phone


9-årig tjej i Älvsjö söker en personlig assistent om 50-70%


Jag är en 9-årig tjej som bor tillsammans med min familj i centrala Älvsjö, ca 7 minuters promenad från pendeltåget. Vi är ett litet team och erbjuder en trivsam arbetsplats.
Jag har flerfunktionsnedsättningar och använder mig av assistans för att kunna ta del av vad livet har att erbjuda. Jag söker nu en assistent på minst 20 timmar i veckan förlagt på vardagar efter skoltid, kväll samt varannan helg, med chans till fler timmar framöver. Är du öppen för att jobba natt med viss tid sovande jour framåt är det ett plus.

Jag är en glad tjej som tycker om när det händer saker omkring mig. Du som söker bör ha ett stort engagemang samt vara rökfri, ha tålamod, vara lugn och trygg.  
Jag mår inte alltid bra och då krävs en lugn och trygg famn och stort tålamod vilket är viktiga egenskaper du behöver ha.
Eftersom jag inte kommunicerar med talat språk så är det viktigt att du även är lyhörd och lär dig läsa av mina signaler.
På min fritid tycker jag om att gunga, delta i parasports aktiviteter, göra utflykter, umgås med min familj och bada. Så det är av stor vikt att du kan simma. På sommaren tycker vi om att resa i Sverige eller kanske åka på en Finlandskryssning och då är det roligt om du vill följa med som min assistent.

Jag söker en person som har tidigare erfarenhet av barn med flerfunktionsnedsättningar, svensktalande och kvinna. Jag ser gärna att du är kreativ, flexibel och initiativtagande samt att du har tålamod och en positiv livssyn. Meriterande att ha erfarenhet av sondmatning/knapp på magen och matpump.

Din arbetsplats är där jag befinner mig. Jag vill gärna att du stannar hos mig länge då det tar tid att lära känna varandra och skapa en trygg relation.

Du kommer att bli anställd av Assistans i Balans vilket innebär att du får en nära och personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning, och en god introduktion. 

För att bli anställd måste du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.
Lön: Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan.  
Ansök snarast. Intervjuer sker löpande,

Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär