desktop
tablet
phone


Flexibel personlig assistent sökes till dygnspass i Enskede - 80%

Hej,

Jag är en 26-årig tjej boendes i Enskede. Som person är jag driven, aktiv, organiserad och strukturerad. Jag studerar på högskola och har stort intresse för kultur. Jag söker dig som är självständig, alert och som besitter ett inre lugn! Hos mig är det dygnspass som startar 07:00 och avslutas 07:00 nästkommande dag. Av dessa 24 timmar avser 8 timmar väntetid, dvs tid då du vilar/sover på arbetsplatsen och finns tillgänglig om jag skulle behöva din hjälp. Du kommer att arbeta 2 dygn per vecka samt extra vid behov.

Min personliga assistent  
Som min personliga assistent assisterar du mig med allt i min vardag. Du är en kvinna som har fingertoppskänsla och förmåga att läsa av när jag behöver stöd och när jag behöver vara för mig själv. Du har god fysik och en frisk kropp och kan klara av tyngre lyft i min assistans. Dina arbetsuppgifter är varierade och du assisterar mig en hel del utanför hemmet. Du har grundläggande kunskaper i matlagning och är fri från allergier. Det är önskvärt att du har körkort. Sist men absolut inte minst: du är pålitlig och har hög arbetsmoral!

Bemanningsansvar
I rollen som min personliga assistent ingår bemanningsansvar. Det innebär att att du och dina kollegor turas om med att ansvara för bemanning under en hel vecka. Under din bemanningsvecka förväntas du att med hjälp av dina kollegor lösa eventuella akuta bemanningssituationer som kan uppstå på grund av exempelvis sjukdom. Bemanningen avlönas i form av ett fast månatligt arvode. 


Om tjänsten

Tillsättning:
 Omgående

Tjänstgöringsgrad: 80%

Arbetstider: 07:00(dag 1) - 07:00(dag 2) inkl. 8 timmar sovandejour

Lön: Individuell lönesättning enligt kollektivavtal Fremia + fast arvode för bemanningsansvar.


Mina assistenter är anställda av Assistans i Balans, vilket innebär en nära kommunikation med arbetsledare, en noggrann och tydlig introduktion, personlig handledning samt ut- och fortbildning. Du kommer att få det stöd Du behöver för att vara trygg och professionell i Ditt uppdrag som min personliga assistent.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär