desktop
tablet
phone


Personlig assistent till driven kvinna i Enskede - dygnspass


Hej,

Jag är en ung, studerande kvinna som söker kvinnliga assistenter som kan stötta mig med praktiska moment i vardagen. 
Nu behöver jag rekrytera ytterligare assistenter. Kanske är just Du en av dem? Hos mig jobbar du dygnspass och jag är öppen för en dialog kring tjänstgöringsgrad.

Min personliga assistent
Du som söker tjänsten är en driven kvinna, har fingertoppskänsla och tar egna initiativ. Det är inget krav att du har arbetat som personlig assistent tidigare. Det viktigaste är att personkemin mellan oss stämmer, resten kommer du att lära dig bara intresset finns där.
Ett krav är att du är rökfri. Har du körkort är det ett plus. Du behöver vara fysiskt stark, då det förekommer en del lyft vid förflyttningar. Det är också viktigt för mig att du är pålitlig och har hög arbetsmoral.

Vem är det då du behöver ha personkemi med?

Jag har en fysisk funktionsnedsättning och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen som att handla, laga mat, sköta om hemmet. Du kommer arbeta med mig, en 26-årig tjej, som trots en funktionsnedsättning lever ett ganska vanligt liv med plugg, kompisar och föreningsliv. Jag brukar beskriva mig själv som en ung kvinna med en gammal själ.
På fritiden tycker jag om att rida, träna och vara aktiv i olika föreningar. Arbetet varierar i tempo efter mitt hjälpbehov och min vardag. Det är därför viktigt att du är lyhörd för mina behov, men också bekväm med att kunna inta en mer avvaktande roll. Det är viktigt att du kan ställa upp med kort varsel.

Bemanningsansvar
I rollen som min personliga assistent ingår bemanningsansvar. Det innebär att du och dina kollegor turas om med att ansvara för bemanning under en hel vecka. Under din bemanningsvecka förväntas du att med hjälp av dina kollegor lösa eventuella akuta bemanningssituationer som kan uppstå på grund av exempelvis sjukdom. Bemanningen avlönas i form av ett fast månatligt arvode. 
 
Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Mina assistenter är anställda av ”Assistans i Balans”, vilket innebär en nära kommunikation med arbetsledare, en noggrann och tydlig introduktion som vi kör igång direkt, personlig handledning samt ut- och fortbildning. Du kommer att få det stöd Du behöver för att vara trygg och professionell i Ditt uppdrag som min personliga assistent. 
 
Välkommen med din ansökan. Jag ser fram emot att träffa just Dig

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär