desktop
tablet
phone


Assistent med ledaregenskaper sökes på heltid i Uppsala

Jag är en 70 årig kvinna som lever med personlig assistans till följd av en stroke som drabbade mig sent i livet och gjorde mig delvis förlamad. Jag har fått lämna arbetslivet som egenföretagare men jag har behållit min nyfiken och lust för livet. Jag har ett stort intresse för kultur och går gärna på teater, utställningar, koncerter och bio. Jag bor i lögenhet i centrala Uppsala tillsammans med min lilla hund. Jag behöver hjälp med det mesta i mitt liv men jag klarar även mycket själv. Mina assisteer hjälper mig bland annat att sköta min personliga hygien, matlagning, skötsel av mitt hem och stöttar mig vid förflyttningar. Naturligtvis får jag hjälp med att också vara en god matte. 

  
Jag söker nu en personlig assistent som även har rollen av personlig samordnare i min assistans

Som min assistent är du ofta mina armar och ben (och ibland min hjärna också!). Du besitter en finkänslighet när det gäller att förstå att du assisterar mig i mitt liv och du har förmågan att lägga åt sidan dina egna värderingar. Det vore kul om du delade mina intressen och kunde vara en bra samtalspartner till mig. Du har en frisk kropp som klarar av förflyttningar som ibland görs från obekväma ställningar. I rollen som assistent ingår även att tillsammans med övriga assistenter dela på bemanningsansvar. Detta innebär att du var femte vecka finns tillgänglig på telefon och löser eventuella akuta bemannigsluckor orskade av exempelvis sjukdom. 

Som min personliga samordnare planerar du assistansens genom schemaläggning och tidrapportering. Du hjälper mig att rekrytera nya assistenter och i ärenden som rör personalfrågor. Du sköter kvittoredovisningen för iköp gjorda i assistansen. Du kallar till och planerar personalmöten. Du agerar mina assistenters närmaste chef och min högra hand! För rollen krävs att du har en administrativ förmåga och att du är bra på att kommunicera och "ta" människor. Du är lösningsorienterad i ditt sätt att tänka och agera. Min team chef på assistans i balans finns för att stöta dig i ditt ledarskap och din roll.


Om tjänsten

Tillsättning: Intervjuer sker löpande. Tjänsten beräknas tillsättas 1- 7 januari  2024. 

Varaktighet: Tillsvidare så länge uppdraget varar 

Omfattning: 75%. Arbetstiderna varierar mellan dagtid och kväll/natt. Nattetid gäller sovandejour mellan 01:00 och 07:00.

Lönesättning: Individuell lönesättning enligt kollektivavtal Fremia, fast månatligt arvode för personlig samordning samt bemanningsansvar

Övriga förmåne
r: friskvård på 2400 kr/år.


Om Assistans i Balans

Vi är en medelstor privat aktör inom personlig assistans. Våra värdeord glädje, genuinitet, glöd och generösitet vägleder oss i allt vi gör. Vår vision är att genom kvalitativ assistans frigöra livskraft! Som assistent hos oss får du löpande utbildning och en gedigen introduktion. Läs mer om oss på www.assistansibalans.se.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär