desktop
tablet
phone


Positiv och varm kvinna söker personliga assistenter


Kommer du till jobbet med glädje och energi och vill hjälpa mig att komma tillbaka till ett mer meningsfullt liv och frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons!
 
Jag är en positiv och varm kvinna på 36 år, som lever med sjukdomen MS och dess följder.
 
Jag har nyligen, efter en längre tids sängbundenhet, äntligen fått beslut om beviljad assistans. Så du kommer i sådana fall att bli en viktig del i mitt nya team av personliga assistenter, samt i återuppbyggnaden av mitt liv.
 
Som min personliga assistent assisterar du mig med allt det jag behöver- och vill göra i min vardag, som jag inte längre klarar av att göra själv. Så som personlig hygien, av- och påklädning, matlagning, hjälp att äta, övriga hushållssysslor samt med tex lättare träning och stretch. Men även med att tex få komma ut en stund eller att få utlopp för min kreativitet.
 
Jag har stora fysiska rörelsebegränsningar samt begränsad energi, men är dock helt klar kognitivt, kommunicerar i stort obehindrat och deltar efter bästa förmåga i allt det vi gör.
 
För att vi ska fungera ihop och få ett bra samarbete är det viktigt att du är lugn och inkännande, det är också viktigt att du är lyhörd samt kreativ och lösningsorienterad.
 
Jobbet kan under kortare stunder vara  fysiskt krävande, det är därför bra om du är i relativt god form.
 
Jag söker dig, oavsett om du vill arbeta med tillsvidareanställning på en fast schemarad eller hellre vill arbeta på timme. I de mer fasta tjänsterna ingår även ett arvoderat bemanningsansvar, vilket du kommer att dela med dina kollegor.
 
Jag älskar hundar (och andra djur) men har sedan ett knappt år tillbaka tyvärr inte längre någon egen. Så skulle du ha en hund som du skulle vilja ha med dig till jobbet ibland så ser jag inga problem i det, utan skulle istället tycka att vore trevligt.
 
Jag bor i Hökarängen söder om söder, med närhet till både centrum och natur samt med närhet till både tunnelbanans gröna linje och bussar.


Om Assistans i Balans

Vi är en medelstor privat aktör inom personlig assistans. Våra värdeord glädje, genuinitet, glöd och generösitet vägleder oss i allt vi gör. Vår vision är att genom kvalitativ assistans frigöra livskraft! Som assistent hos oss får du löpande utbildning och en gedigen introduktion. Läs mer om oss på www.assistansibalans.se.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär