desktop
tablet
phone


Personlig assistent till humoristisk kvinna i Lund - deltid enligt överenskommelse

Hej,
Jag är en ung, yrkesarbetande kvinna som söker en driven kvinnlig assistent som kan stötta mig med praktiska moment i vardagen. 
Nu behöver jag rekrytera ytterligare en assistent. Kanske är just Du den personen? Jag är öppen för en dialog kring tjänstgöringsgrad. 
Du som söker tjänsten är en kvinna som har mycket humor, skinn på näsan och tar egna initiativ. Det är inget krav att du har arbetat som personlig assistent tidigare. Det viktigaste är att personkemin mellan oss stämmer, resten kommer du att lära dig bara intresset finns där. 
Vem är det då du behöver ha personkemi med?
Jag har en fysisk funktionsnedsättning och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen som att handla, laga mat, sköta om hemmet och finmotoriska moment. Du kommer arbeta med mig, en 26-årig tjej, som trots en funktionsnedsättning lever ett ganska vanligt liv med jobb, kompisar och familj - om än med lite mörkare humor än genomsnittet.
På fritiden tycker jag om att resa, men även att ta det lugnt, träna och se på tv. Som assistent kan det bli aktuellt att följa med på resor jag gör såväl i jobbet som privat. Arbetet varierar i tempo efter mitt hjälpbehov och min vardag. Det är därför viktigt att du är lyhörd för mina behov, men också bekväm med att kunna inta en mer avvaktande roll. Jag lever i en föränderlig värld, så det är viktigt att du kan ställa om och ställa upp med kort varsel.
Några absoluta krav på dig som söker är att du skriver och talar svenska flytande, du tål katter och du är rökfri. Har du körkort är det ett plus, men inget absolut krav.
Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Om du blir kallad till intervju ska du ta med ett oöppnat utdrag från belastningsregistret. Du beställer utdraget här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/.

Mina assistenter är anställda av ”Assistans i Balans”, vilket innebär en nära kommunikation med Personlig Samordnare, en noggrann och tydlig introduktion som vi kör igång direkt, personlig handledning samt ut- och fortbildning. Du kommer att få det stöd Du behöver för att vara trygg och professionell i Ditt uppdrag som min personliga assistent. 
Utvecklingsmöjligheter finns! 
Välkommen med din ansökan. Jag ser fram emot att träffa just Dig!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär