desktop
tablet
phone


Är du min nya stjärnassistent? Uppdrag på deltid.

 


Anna heter jag och är 30 år gammal och sitter i rullstol på grund av en CP-skada som jag fick när jag föddes för tidigt. Trots det så har jag talet flytande men behöver hjälp med allt i vardagen. Jag söker nu en ny stjärna som vill vara min personliga assistent. Jag bor centralt i Mora. Tjänsten är på deltid.

Jag är en tjej med massor av intressen såsom åka på festivaler, kryssningar, spela tv-spel, sitta vid datorn och chatta med kompisar eller spela Sims. Tycker även om att ta promenader och vara ute och gå. Kreativiteten hos mig är jättestor och jag håller på med både musik och berättelser. Du som söker får gärna vara musikalisk eller ha författarblod i dig.

Hos mig blir det mycket fysisk aktivitet och träning så du behöver själv tycka om att träna och springa då jag gillar att köra fort med min elrullstol. Du och jag kommer att arbeta tillsammans på egen hand. Som person är du är lugn, stabil, inkännande och har barnasinnet kvar. Ibland kan jag få svårt att komma på vad jag vill göra när jag inte jobbar. Då är det bra om du som assistent kan komma med roliga förslag och tänka ”vad kan hon göra i dag? En dagsutflykt med bilen kanske?”
Jag vill att du är en kvinna mellan 25–40 år så vi är hyfsat jämngamla.
 
Alla mina assistenter har ett utökat (och arvoderat) uppdrag som personlig assistent med bemanningsansvar (beredskap) vissa veckor. Det fungerar väldigt bra och skapar trygghet och kontinuitet i mitt liv men också för dig som assistent.

Körkort B är ett krav för tjänsten.

Som assistent hos mig är du anställd i Assistans i Balans. Du får en god introduktion, kontinuerligt stöd i ditt uppdrag, personlig arbetsledning, handledning och utbildning. Balans har kollektivavtal för personlig assistans mellan Fremia och Kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag.
 
Låter det här som nåt för dig? Då hoppas jag att vi ses snart! Välkommen med din ansökan!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär