desktop
tablet
phone


Personlig assistent sökes till man på södermalm 75%


Jag söker dig som vill bli min assistent och med det ge mig möjligheter att leva mitt liv på bästa sätt.
 
För mig är det en livsnödvändighet att ha assistans och för dig handlar det om att respektera min integritet, självbestämmande och att kunna leda dig själv i det dagliga arbetet.
 
Jag behöver hjälp med det mesta. Jag är kognitivt intakt men med en kropp som inte längre fungerar (neurologisk sjukdom). Det innebär hjälp med personlig hygien, mat och dryck, andningsvård samt att du är mitt kommunikationsbiträde. Jag behöver hjälp att vända mig i sängen.
 
Svenska språket är viktigt då min syn är dålig och jag behöver att du högläser för mig samt att jag använder en bokstavstavla för att kommunicera med dig. Det finns hund i hemmet(inga allergier).
 
Mina hjälpmedel är taklift, Nebulisator och hostmaskin, suprapubisk kateter samt PEG.
 
Dagarna följer ofta samma rutin och du behöver jobba lugnt och metodiskt. Det  finns checklistor som underlättar både för dig och mig.
 
Alla mina assistenter har ett utökat (arvoderat) uppdrag som personlig assistent som innebär att man delar på ett bemanningsansvar (var fjärde eller femte vecka). Det fungerar väldigt bra och skapar trygghet och kontinuitet i mitt liv men också för dig som assistent.
 
 
Hoppas du känner att du skulle passa in hos mig och skickar in ansökan.


Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du förutom god introduktion, in- och fortbildning också får en personlig arbetsledning så att din service alltid ges utifrån mina behov och önskemål.

Lön
Individuell lönesättning. Avtal Fremia.

Ansökan
Sker via formuläret nedan.

Glöm inte att beställa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det i tid på www.polisen.se

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär