desktop
tablet
phone


Social assistent till ung man i Solna; Heltid

Hej där!
 
Jag är en 22 årig kille som söker efter en trevlig personlig assistent. Jag sitter i rullstol på grund av förlossningsskada. Min funktionsnedsättning är fysisk och påverkar inte min förmåga tänka. Mitt tal är påverkat men jag pratar och uttrycker mig väl på egen hand. Jag i färd med att återgå till mina universitetsstudier inom arkeologi, ett ämne som har varit min passion sedan barnsben. På fritiden gillar jag att vara vid min dator både för att spela spel och jobba med foto och video. Jag gillar också att fota och vara ute.  Jag bor i Solna med goda reskommunikationer. Jag bor med min pappa och min syster men jag letar aktivt efter eget boende vilket jag tror kommer att göra assistansen smidigare för alla inblandade.
 
Vem är du?
 
Jag söker dig som är man eller kvinna i åldrarna 25 - 40 år. Det är fördel om du har tidigare erfarenhet av personlig assistans med inslag av sjukvård. Det är dock inget krav då all nödvändig kunskap ges på plats. Du bör ha en frisk kropp så att du obehindrat kan hjälpa mig vid förflyttningar med mera. Du är en social och snäll person, någon som inte bara är duktig på att assistera utan också är trevlig att umgås och prata med. Du talar mycket bra svenska. Jag har en hörselskada som gör det ansträngande att förstå vad som sägs om svenskan inte flyter på någorlunda bra. Du bör inte vara pälsdjursalergiker då jag äger en katt:). 
 
Om tjänsten
 
Tjänsten är heltid, vardagar 09:00 - 17:00. Större delen av arbetstiden kommer troligtvis innebära att du är med mig på universitet. Du börjar dock och slutar i mitt hem. 
 
Anställningen sker på Assistans i Balans vilket borgar för en god introduktion till arbetet samt utbildningar som stärker och utvecklar dig i din roll. 

Assistans i Balans tillämpar individuell lönesättning och följer kollektivavtalet Fremia- personli assistans. 

Tillsättning: enligt överenskommelse.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär