desktop
tablet
phone


Härlig tonårstjej söker personlig assistent; 25%; Hägersten

Vem är jag?

Jag är en tjej på 16 år som bor i Hägersten med min familj. Jag gillar att gå i skolan, hänga med min lillasyster och föräldrar, bada och när vinden blåser i mitt ansikte! För att kunna ta del av allt det roliga som livet har att erbjuda, använder jag mig av personlig assistans dygnet runt. Jag har SLO-syndrom, vilket för mig innebär flerfunktionsnedsättning, en kombination av omfattande intellektuell och motorisk funktionsnedsättning. Jag kommunicerar utan tal, och har ibland svårt att förmedla vad jag vill eller hur jag mår, då krävs det att du visar lyhördhet och tålamod. Du får lära dig allt du behöver av mina kunniga assistenter och av mina föräldrar.Vem är du?


Jag söker en glad och engagerad person. Det är en merit om du har jobbat med unga med flerfunktionsnedsättning, och/eller jobbat som personlig assistent. Jag behöver ha kontinuitet i assistansen, därför behöver du som söker veta att du vill jobba som personlig assistent på lång sikt. Jag söker dig som är lyhörd, ansvarstagande, noggrann, initiativtagande och trygg som person. Du behöver även kunna ha förmågan till självledarskap och se lösningar på situationer som kan uppstå i mitt liv. Hos mig är det inte bara vårdande insatser som står i fokus, lika viktigt är det att njuta av vad livet erbjuder, exempelvis utflykter, och allt som gör livet värt att leva. För arbetet krävs att du har ett stort engagemang för en annan medmänniska, dvs mig som behöver omfattande stöd i vardagen.
Jag söker dig i åldern 21-40 år, helst kvinnliga sökande, men personlig lämplighet viktigast. Arbetet kräver mycket goda kunskaper i svenska. 

Om tjänsten

  • Tjänstgöring motsvarande ca. 25 % med möjlighet till att ta arbeta extra pass. 
  • Arbete enligt fast schema fördelat på kväll- och dagpass.
  • Start enligt överenskommelse.
  • Individuell lönesättning enligt kollektivavtal Fremia personlig assistans.

Assistans i Balans 

Du är anställd av Assistans i Balans vilket borgar för att du blir sedd och växer in i ditt uppdrag. Du får grundlig introduktion (80-120h), kontinuerlig handledning och fortbildning. 


Glöm inte att beställa ett utdrag ur polisens belastningsregistret!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär