desktop
tablet
phone


15-årig tjej i Nacka söker en personlig assistent på 75% med start omgående

Jag är en pigg och glad tjej på snart 15 år som söker en ny assistent till mitt team på 75%
 
Jag gillar att göra precis allt som alla som är snart 15 tycker om att göra! T.ex. hänga med vänner, göra TikToks, sminka mig, åka och bada, hoppa studsmatta, spela Sims och mycket annat. Jag rider, tränar parasport och racerunning regelbundet. 
 
Men jag behöver din assistans för att jag ska kunna göra allt det roliga, som jag gillar. Du ska hela tiden finnas vid min sida om jag behöver dig. Jag behöver till exempel assistans när jag ska utföra mina olika aktiviteter, äta och prata. Jag behöver även hjälp vid förflyttningar. Jag har också olika hjälpmedel som jag använder i min vardag, så som olika rullstolar och gåstol. 

Jag ser gärna att du tidigare har arbetat som personlig assistent, men det är inget krav. Det viktigaste är att vi klickar och kan ha kul tillsammans. Pga alla aktiviteter i min vardag så är det också bra om du har en stabil och bra grundstryka. 

Jag ser gärna att du som söker arbetet är kvinna och mellan 20-30 år. 

Som assistent i Balans får du kontinuerligt stöd i ditt uppdrag, du får en god introduktion, personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning. 
Tjänsten är på 75% + bemanningsansvar 1 vecka/månad ca. För bemanningsansvaret utgår givetvis ett arvode. Du kommer att får möjlighet att hoppa in extra på upp till heltid om det är din önskan.


Ladda upp CV och personligt brev i formuläret nedan. 


JAG SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN!

Glöm inte att beställa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det i tid på www.polisen.se

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär