desktop
tablet
phone


Personlig assistent sökes 75% på fast schema -Mora


Anna heter jag och är 30 år gammal. Jag sitter i rullstol på grund av en CP-skada som jag fick när jag föddes för tidigt. Trots det så har jag talet flytande men behöver hjälp med allt i vardagen. Jag söker nu en ny stjärna som vill vara min personliga assistent. Jag bor centralt i Mora.

Jag är en tjej med massor av intressen såsom åka på festivaler, kryssningar, spela tv-spel, sitta vid datorn och chatta med kompisar eller spela Sims. Tycker även om att ta promenader och vara ute och gå. Kreativiteten hos mig är jättestor och jag håller på med både musik och berättelser. 

Som person är du lugn, stabil, inkännande och har barnasinnet kvar. Ibland kan jag ha svårt att komma på vad jag vill göra när jag inte jobbar, då är det bra om du som assistent kan komma med roliga förslag.
Jag vill att du är en kvinna mellan 25–40 år så vi är hyfsat jämngamla.


Om tjänsten:
Man jobbar varierade arbetspass (dag/kväll/natt med sovande jour) på ett fast rullande schema- Deltid ca 30 tim/vecka.

Alla mina assistenter har ett utökat (och arvoderat) uppdrag i form av bemanningsansvar ca var 4:e eller 5:e vecka. Det fungerar väldigt bra och skapar trygghet och kontinuitet i mitt liv men också för dig som assistent.

Körkort B är ett krav för tjänsten.

Som assistent hos mig är du anställd i Assistans i Balans. Du får en god introduktion, kontinuerligt stöd i ditt uppdrag, personlig arbetsledning, handledning och utbildning. Balans har kollektivavtal för personlig assistans mellan Fremia och Kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag.
 
Låter det här som nåt för dig? Då hoppas jag att vi ses snart! Välkommen med din ansökan!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär